Vrouwenochtend

4 oktober 2023
09:30 tot 12:00

4 oktober 2023
09:30 tot 12:00
Locatie
Reveilcentrum
Punter 44-02
Lelystad
Voor het LFHprogramma hebben we een extra Vrouwenochtend ingepland op 4 oktober met het thema “WIST JE HET AL”. Op die ochtend zullen we Karina Kraag verwelkomen, de meesten van ons kennen haar wel van de zondagdiensten. Karina komt naar ons toe om met alle aanwezigen een creatieve workshop te geven in het maken van ‘harten’!
Zo’n drie jaar geleden kreeg ze het letterlijk op haar hart om van gebroken steentjes en andere materialen een heel hart te maken. Nu doet ze dit met diamond paintingsteentjes !
Om bij het onderwerp te blijven vertelt ze daarbij dat mensen hun gebrokenheid bij God mogen brengen omdat Hij je leven op orde wil brengen en vreugde terug wil geven in je leven. Mocht je tijdens deze workshop b.v. je eigen verhaal willen delen terwijl je bezig bent een hart te maken, dan is daar ook ruimte voor. Voornaamste doel is van elkaars gezelschap te genieten en natuurlijk onze creativiteit loslaten op het maken van een mooi hart. Heb je gebrek aan creatief inzicht, dan is Karina erbij om je erbij te helpen.
Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.
Iedereen is van harte welkom en dat geldt ook voor buurvrouw of vriendin. Laat s.v.p. wel even weten of en met hoeveel personen je komt, dan wordt er rekening gehouden met de materialen. 
 

Locatie
Reveilcentrum
Punter 44-02
Lelystad